Ga naar hoofdinhoud

Top tien klassering Bruggink in Valence’s 1,50m-proef

Gert Jan Bruggink met Charmeur 436 Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Gert-Jan Bruggink reed gisteravond in Valence een goede 1,50m-proef met de Cristallo-zoon Charmeur. Met een foutloze ronde in 68,39 seconden werd hij achtste in een sterk deelnemersveld. De rubriek kwam op naam van Beezie Madden en Breitling LS, het paar was drie seconden sneller dan Bruggink.

Met Charmeur bewees Gert-Jan Bruggink in goede doen te zijn. Eerder won hij al rubrieken  in Geesteren en Samorin over 1,50m. Ook in Valence kwam de ruiter uit Twente goed mee, maar moest toch genoegen nemen met een achtste plaats.

Madden snel

Beezie Madden pakte de winst in de hoofdrubriek met de KWPN goedgekeurde Breitling LS in 65,32 seconden. Met de elfjarige zoon van Quintero bleef de geroutineerd Amerikaanse Emanuele Gaudiano en Chalou (v. Chacco Blue) driekwart van een seconde voor (66,10).

Maher vlak achter Gaudiano

Twee honderdste achter Gaudiano volgde Ben Maher met de merrie Diva II (v. Kannan) in 66,12. De top vijf werd volgemaakt door Rene Lopez met Con Dios III (v. Colman) op vier en Christian Ahlmann met Cornado II (v. Cornet Obolensky) op de vijfde plaats.

Klik hier voor de uitslag.

Bron Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook