Ga naar hoofdinhoud

Tweede GP kwalificatie Saint-Lô voor Dorothee Amar

Vanmiddag werd de tweede kwalificatie voor de Grand Prix van zondag verreden, waarbij de Franse amazone Dorothee Amar de overwinning pakte. Met de Selle Francais  gefokte hengst Nemo de Belou (v. Elan de la cour*HN) pakte Amar de overwinning met een snelle rit van 56.08 seconden.

De tweede plaats was voor de Ier Shane Breen en zijn KWPN merrie Zarnita (v. Namelus), die met nog geen halve seconde op de tijd van Amar het spannend maakte. De Franse Phillipe Rozier reed net als in de eerste kwalificatie sterk. Hij moest met de BWP’er Akita (v. Skippy II) met een tijd van  58.25 seconden genoegen nemen met een derde plaats.

De vierde en vijfde plaats waren voor de Nederlanders Wout-Jan van der Schans met Sacramento (v. Leendert) en Jeroen Dubbeldam met Utascha SFN (v. Lux).

Klik hier voor de volledige uitslagenlijst.

Bron: Horses / CSI-Saint-Lô

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook