Ga naar hoofdinhoud

Reed Kessler wint 1,45m Valkenswaard

Reed Kessler met Wolf S. Foto Spruce Meadows Media Services

De Amerikaanse amazone Reed Kessler pakte vanochtend de overwinning op het CSI in Valkenswaard. Nadat Kessler gisteren al tweede werd in het 1,45m, was ze nu de snelste met Soraya de l'Obstination (v. Kashmir van Schuttershof) in de vijf-sterren 1.45/1.50 m proef die meetelt voor de Longines Rankings.

Twaalf van 28 gestarte combinatie bleven foutloos in het parcours direct op tijd. Kraut reed een vlijmscherpe rit en was bijna een seconde sneller dan de Fransman Patrice Delaveau op Quenndal de Lojou HDC (v. Le Tot de Semilly) (56.86 sec). Opvallend is dat Delaveau gisteren nog boven Kessler eindigde met hetzelfde paard. Kessler reed toen ook Soraya de l’Obstination, die zij zelf de bijnaam Lobster heeft meegegeven.

Derde eindigde Hans-Dieter Dreher de Holsteiner hengst Colore (v. Contender) in 57.04 sec. Frank Schuttert werd met zijn vijfde plaats de beste Nederlander. Hij reed de Mr. Blue zoon Casper van Spieveld. Gert Jan Bruggink en MCB Ulke werden zevende en Marc Houtzager met Sterrehof’s Opium eindigden elfde.

Klik hier voor de uitslag.

Bron Horses

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Eén reactie op “Reed Kessler wint 1,45m Valkenswaard

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook