Ga naar hoofdinhoud

Reed Kessler wint 1,45m Valkenswaard

Reed Kessler met Wolf S. Foto Spruce Meadows Media Services

De Amerikaanse amazone Reed Kessler pakte vanochtend de overwinning op het CSI in Valkenswaard. Nadat Kessler gisteren al tweede werd in het 1,45m, was ze nu de snelste met Soraya de l'Obstination (v. Kashmir van Schuttershof) in de vijf-sterren 1.45/1.50 m proef die meetelt voor de Longines Rankings.

Twaalf van 28 gestarte combinatie bleven foutloos in het parcours direct op tijd. Kraut reed een vlijmscherpe rit en was bijna een seconde sneller dan de Fransman Patrice Delaveau op Quenndal de Lojou HDC (v. Le Tot de Semilly) (56.86 sec). Opvallend is dat Delaveau gisteren nog boven Kessler eindigde met hetzelfde paard. Kessler reed toen ook Soraya de l’Obstination, die zij zelf de bijnaam Lobster heeft meegegeven.

Derde eindigde Hans-Dieter Dreher de Holsteiner hengst Colore (v. Contender) in 57.04 sec. Frank Schuttert werd met zijn vijfde plaats de beste Nederlander. Hij reed de Mr. Blue zoon Casper van Spieveld. Gert Jan Bruggink en MCB Ulke werden zevende en Marc Houtzager met Sterrehof’s Opium eindigden elfde.

Klik hier voor de uitslag.

Bron Horses

Eén reactie op “Reed Kessler wint 1,45m Valkenswaard

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook