Ga naar hoofdinhoud

Tweede plaats voor Jens van Grunsven en Cika in GP-kwalificatie

Jens van Grunsen (archieffoto)

Jens van Grunsven eindigde zojuist met Cika op de tweede plaats in de hoofdproef van de dag in Arezzo. Van Grunsven moest in deze tweefasen rubriek over 1,50m alleen Marek Lewicki voor laten gaan, die net iets sneller foutloos aan de finish kwam. De derde plaats in deze kwalificatie voor de Grand Prix van morgen was voor Paul Estermann.

Lewicki zadelde de twaalfjarige KWPN’er Abigej voor deze driesterren rubriek en de Poolse ruiter liet de Lupicor-zoon in 28,70 seconden finishen. Van Grunsven volgde met de dochter van Can Cun La Silla in een tijd van 28,98 seconden waarmee hij net voor bleef op Estermann. De Zwitserse ruiter voltooide het parcours in precies 29 seconden met de Cornet Obolensky-dochter Cornet’s Hope.

Top vijf

Rene Lopez maakte samen met Walter Gabathuler de rest van de top 5 compleet. De Colombiaanse ruiter kwam met de Sandro Boy-dochter Destiny’s Child in 29,45 seconden aan de finish en werd op de hielen gezeten door Gabathuler en Fine Fleur du Marais. De Zwitserse ruiter stuurde de Toulon-dochter, die vorig jaar met Cassio Rivetti deelnam aan de Olympische Spelen, in 29,51 seconden over de eindstreep.

Klik hier voor alle uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook