Ga naar hoofdinhoud

Tweede plaats voor Sander Geerink in Tetouan

Sander Geerink hier met Robinson. Foto: Jacquelien van Tartwijk

Sander Geerink en Robinson sprongen zojuist in Tetouan naar de tweede plaats in de Marokkaanse wereldbekerwedstrijd. De zege in deze rubriek over 1.40-1.60m in de eerste etappe van de Morocco Royal Tour 2016 was voor Alain Jufer met de KWPN'er Wiveau M. Jufers Zwitserse landgenote Nadja Peter Steiner mocht zich als derde opstellen.

Jufer was met de dertienjarige hengst van Niveau goed voor de snelste foutloze rit in de tweede omloop van deze rubriek. Het duo finishte in 45.73 seconden en dat was zo’n anderhalve seconde sneller dan de 47.29  seconden van Geerink en de zoon van Rubert. Peter Steiner volgde met Capuera II (v. Come On) met 47.52 seconden op de klok.

Top vijf

De rest van de top 5 werd compleet gemaakt Sheikh Ali Al Thani met Carolina uit Qatar op de vierde plek en Amre Hamcho met Senorita uit Syrië op de vijfde plaats. Al Thani kwam in 48.55 seconden aan de finish met de dochter van Colman, die ook internationaal aan de start kwam met Jessica Springsteen en Ben Maher en Hamcho finishte in 49.62 seconden met zijn dochter van Caesar van de Helle.

1.45m GP

In de rubriek over 1.45m met barrage eerder op de dag eindigde Geerink met Bentley N (v. Numero Uno) op de elfde plaats. Broer Vincent kwam in deze rubriek ook in actie, hij zadelde Beaumont en stuurde de Vermont-zoon naar de zevende plek.

De zege in deze GP was voor de Franse ruiter Titouan Schumacher met Oceane de Nantuel. Landgenoot Guillaume Foutrier mocht zich als tweede opstellen met de Numero Uno-zoon Isperado van het Wingerd Hof en Al Thani eiste de derde plek op met de KWPN’er Anyway II (v. No Limit).

 

Klik hier voor alle uitslagen over de rubriek 1.40-1.60m
Klik hier voor alle uitslagen in de rubriek over 1.45m

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook