Ga naar hoofdinhoud

Tweede plaats voor Pim Mulder in Opglabbeek

Pim Mulder
In het Belgische Opglabbeek werd de hoofdrubriek van het CSI gisteren in twee groepen verdeeld. Pim Mulder wist in de eerste groep de tweede plaats te bemachtigen achter Jack Dodd uit Ierland. In de tweede groep was het podium voor de Britten met Joe Clee op de hoogste trede.


De hoofdrubriek was een Twee Fasen-proef over 1.45m. Jack Dodd won met de KWPN’er Wrangler II (v. Padinus) met minimale voorsprong op Pim Mulder. Dodd had 36.92 seconde nodig en Mulder reed Zo Special (v. Lupicor) in 36.97 door de tweede fase. De Française Alexandra Francart werd met Quelstar du Vic Bilh (v. Fusain Du Defey) derde. In deze groep pakten Joy Lammers op Gigolo van de Broekkant (tiende), Johnny Pals met Vignet (elfde) en Leopold van Asten met VDL Groep Zagreb (veertiende) ook nog prijzengeld mee.

Groep B kreeg een geheel Brits podium met Joe Clee aan kop. Met Diablesse de Muze (v. Baloubet du Rouet) had hij 36.25 seconde nodig. Robert Whitaker volgde met de Heartbreaker-zoon USA Today in 36.50 seconde. Laura Renwick stuurde Bintang II (v. Tangelo van de Zuuthoeve) naar het derde geld. Yves Houtackers werd in deze groep zevende met Abrisco V (v. Sam R).

Klik hier voor alle uitslagen.

Bron Horses

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.