Ga naar hoofdinhoud

Tweede ronde JumpingClash Challenge voor Mendoza

Jessica Mendoza hier met Spirit T Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Met de negenjarige KWPN-merrie Constance (v. Indoctro) schreef Jessica Mendoza de tweede ronde van de JumpingClash Challenge in Madrid op haar naam. Met een perfect gereden rit versloeg de Britse Teresa Blazquez-Abascal en de KWPN-merrie Carola (v. Dutch Capitol) met ruim drie seconden. Zaterdagmiddag wordt de finale van de JumpingClash Challenge verreden.

De Spaanse Teresa Blazquez-Abascal had de eerste ronde van de JumpingClash Challenge al goed gepresteerd met de Dutch Capitol-dochter Carola. Ze pakte de tweede plaats achter Jerome Guery. Nu moest ze haar meerdere erkennen in de altijd snelle Jessica Mendoza. Zij stuurde de Indoctro-merrie Constance, die door de Griekse Milena Pappas werd aangekocht op de Sale of the Rising Stars in 2013, in 52,76 seconden over het 1,45m-parcours. Blazquez had 55,88 seconden nodig.

KWPN-merries

Op de derde en vierde plaats kwamen ook KWPN-merries. De Amerikaanse Lillie Keenan werd derde met de tien-jarige Be Gentle (v. Ticallux Verte) en Beat Mändli werd vierde op Dsarie, een achtjarige dochter van Veron.

Klik hier voor de uitslag.

Bron Paardenkrant-Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook