Ga naar hoofdinhoud

Twents feestje in de CSI2* Silver League

De 1.40 rubriek in Geesteren werd vanmiddag gewonnen door Wesley Heydens met de Dollar de la pierre-zoon Riadloc Fly Ly. Een goede tweede plaats was er voor Sjaak Sleiderink met W Zarah. Met een derde plaats voor Remco Been was het vanmiddag een Twents feestje in Geesteren.

De maar liefst 72 starts tellende rubriek leverde uiteindelijk elf foutloze combinaties over twee fasen op. De driesprong zorgde bij veel ruiters voor problemen. Slechts zeventien combinaties mochten de tweede fase rijden.

Sjaak Sleiderink -die eind 2014 zijn sportambities moest bijstellen door de stallen van Dubbeldam te verlaten- liet zien nog altijd een ruiter met winnaarsmentaliteit te zijn. Met W Zarah stond hij lange tijd op de eerste plaats. Tot Heydens van start ging en de eerste positie van Sleiderink wist over te nemen. Een derde plaats was er voor Remco Been met BWP’er Holland van den Bisschop.

Nieuwe combinatie Zoï Snels met de KWPN-gekeurde Quality time, wist met een foutloze rit de achtste plaats te behalen. Tevens een foutloze rit was er voor de KWPN-gekeurde Upgrade met Tom Brinkman.

Deze rubriek telde tevens als kwalificatie voor de Grand Prix morgenavond.

Klik hier voor de uitslagen van het 1.40 op CSI Twente.
Klik hier voor de livestream.

Bron: Horses.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook