Ga naar hoofdinhoud

Valkenswaard United wint GCL Hamburg

De Global Champions League etappe op CSI Hamburg is zojuist gewonnen door Valkenswaard United bestaande uit John Whitaker en Bertram Allen. De Antwerp Diamons met Harrie Smolders in het team werden tweede. 

Twee weken geleden wonnen de Antwerp Diamonds nog van Valkenwaard United op CSI Antwerpen, vandaag was het stuivertje wisselen.

Zowel de beide ruiters van Valkenswaard United als de Antwerp Diamonds hielden over twee omlopen de balken in de lepels. Uiteindelijk maakte de tijd het verschil, in het voordeel van Valkenswaard United. John Whitaker zadelde voor deze rubriek Cassinis Chaplin waarmee hij twee gedegen omlopen liet zien. Snelheidsduivel Bertram Allen zette in de tweede omloop met Heartbreaker-nakomeling Romanov een zeer snelle tijd neer waarmee hij de overwinning voor zijn team veilig stelde.

Harrie Smolders en Bokai streden vandaag samen met Audrey Coulter en KWPN’er Alex in team Antwerp Diamonds en sleepten een prima tweede plek binnen. De Rome Gladiators bestaande uit Laura Kraut met Confu en Marlon Modolo Zanotelli met Valetto JX werden derde. Zanotelli noteerde 4 strafpunten in de eerste omloop waardoor een hogere klassering uitgesloten was.

Klik hier voor de uitslagen.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook