Ga naar hoofdinhoud

Van Asten wint Grand Prix Helsinki

Negen combinaties wisten zich zojuist te plaatsen voor de barrage van de Grand Prix of Helsinki. In het basisparcours over 1.60m was Leopold van Asten al goed voor de snelste foutloze ronde met VDL Groep Quinthago Z en in de barrage herhaalde het duo dat kunstje nog een keer.

De Duitse ruiter Daniel Deusser stuurde zijn twaalfjarige Clintop naar de tweede plaats in 35.94 seconden. Dat was net iets langzamer dan de winnende tijd van 35.77 seconden van Van Asten en zijn elfjarige Quinar Z-dochter.
De derde plaats op het podium was eveneens voor een Duitse ruiter. Hans-Dieter Dreher voltooide de barrage met de elfjarige Cool and Easy in 36.25 seconden.

Shane Breen eindigde met de elfjarige Undicci net naast het podium. Het Ierse duo kwam in 36.59 seconden aan de finish voor de Duitser Patrik Stühlmeyer met de veertienjarige Lord Lohengrin.

Henk van de Pol kreeg met Willink een tijdfout in de basisomloop en eindigde op de tiende plaats met de zoon van Twister. En Jur Vrieling beëindigde zijn rit met de negenjarige VDL Glasgow v. Merelsnest voortijdig en kwam daarmee uit op de laatste plaats

Klik hier voor alle uitslagen.

Bron: Horses

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook