Ga naar hoofdinhoud

Van de Pol met Spartacus TN vierde in GP Vejer

Spartacus, hier nog onder Eric van der Vleuten

Op de Sunshine Tour in het Spaanse Vejer de la Frontera behaalde Henk van de Pol met de KWPN hengst Spartacus TN een goed resultaat door vandaag vierde te worden in de 3* Grand Prix. De Grand Prix kreeg overigens twee winnaars, de Brit Robert Bevis en de Ier Dermott Lennon reden in de barrage exact de zelfde tijd.


Twaalf combinaties traden in de barrage aan van het 1.55m parcours. Robert Bevis reed het Zangersheide fokproduct Courtney Z (v. Chellano Z) met een foutloze rit in 37.83 seconde naar de eerste plaats. Dermott Lennon deed hetzelfde met Loughview Lou Lou (v. Limmerick). Reed Kessler en Cos I Can (v. Olympic Lux) werden derde. Henk van de Pol volgde met de Stakkato-hengst op de vierde plaats ook met een foutloze rit. Op de Sunshine Tour maakte Van de Pol zijn debuut met de hengst van Team Nijhof.

Vincent Voorn en Suus Kuyten startten ook in de Grote Prijs, maar maakten fouten in de eerste omloop. Voorn werd wel vierde in het 1.45m met Casino. Eric van der Vleuten jr. behaalde in het 1.40m een zevende plaats met Gantico.

Klik hier voor de uitslagen.

Bron Horses

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook