Ga naar hoofdinhoud

Van der Schans zegeviert in 1,45-finale

Wout Jan van der Schans heeft met Eurocommerce Seoul (Thunder van de Zuuthoeve x Lancer) de zege behaald in de finale van de Medium Tour (1,45 m) in het Zwitserse Humlikon. Hij verdiende daarmee 8.500 euro.

Van der Schans was niet alleen de snelste van de negentien barragekandidaten, maar was ook één van de tien die de barrage foutloos aflegden.

Ook Maikel van der Vleuten was foutloos in de barrage met VDL Groep Vleut (Quick Star x Cantus). Hij werd achtste en verdiende daarmee nog 1.000 euro.

Klik hier voor de uitslagen

Bron: Horses.nl

Lees ook:
Nederlanders aan de macht

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook