Ga naar hoofdinhoud

Van der Vleuten vierde in Medium Tour Roosendaal

Foto De Paardenkrant

Als afsluiter van de dag werd gister in Roosendaal de finale van de Medium Tour verreden. De beste Nederlandse combinatie was Eric van der Vleuten met  de hengst VDL Groep Zimba (v. Mermus R). In een tijd van 36.14 bleef de combinatie steken op de vierde plaats.

Het basisparcours stelde veel ruiters voor een uitdaging. Er mochten van de 43 combinaties uiteindelijk maar zeven deelnemen aan de barrage. Deze werd gewonnen door de Deen Soren Pedersen met Tailormade Quinnus (v. Quidam’s Rubin) in een tijd van 34.74 seconden. Op twee stond de Duitser Tim Rieskamp – Godeking, met de tienjarige Chopin (v. Chellano Z) zette hij de klok stil op 35.09.

Op de derde plaats, in 35.65 seconden,  eindigde de Amerikaan Andrew Ramsay met de merrie Absie (v. Corland).  De enige andere Nederlander in de barrage was Henk van de Pol met Chandler II (v. Voltaire). Met 68.98 seconden werd de combinatie zevende.

Klik hier voor de volledige uitslagenlijst.

Bron: Horses / Den Goubergh

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook