Ga naar hoofdinhoud

VDL-merrie Celena tweede in Grote Prijs Vilamoura

Celena VDL en Marlon Modolo Zanotelli - Foto: still YouTube.com

De elitemerrie Celena VDL (Mr Blue x Chin Chin) van familie Van de Lageweg pakte zaterdag onder de Braziliaanse ruiter Marlon Modolo Zanotelli de tweede plaats in de Grote Prijs op het CSI2* in Vilamoura. In de 1,50m-rubriek zette de kleindochter van oud-Europees kampioene Helena (v. Ahorn) twee keer een foutloze ronde neer. 

Van de Lageweg fokte Celena VDL uit de stam van Azemieka, die onder andere ook de hengsten Everest VDL, Arkansas VDL, Glennridge, Freeman VDL en Bugatti VDL voortbracht.  Celena VDL was als jong paard succesvol in de Isah Cup en won eind vorig jaar – toen nog onder James Billington – onder andere de Grote Prijzen van Appingedam en Oosteinde.

Marlon Modolo Zonatelli

Een paar weken geleden debuteerde de Braziliaan Marlon Modolo Zanotelli met een stel VDL-paarden, waaronder Celena. Afgelopen weekend reed Zanotelli ook Emotion VDL (v. Arezzo VDL) en VDL Friso SMH (v. Bugatti VDL) naar plaatsingen in Vilamoura.

Winst voor KWPN’er

De winst in de Grote Prijs was voor de KWPN’er Under Contract (v. Andiamo) van Eric Lamaze. Het fokproduct van N.J.M. Geelen uit Hunsel was met de Duitser Marcel Marschal Celena VDL te snel af in een tijd van 37,19 seconden.

Klik hier voor de uitslag van de Grote Prijs (1,50m)

Klik hier voor alle uitslagen van Vilamoura

Celena VDL in februari onder Marlon Modolo Zanotelli:

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

 

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook