Ga naar hoofdinhoud

Vestfold: Joy Lammers in top drie

Het was wederom Joy Lammers die goed presteerde tijdens de CSI2* in het Noorse Vestfold. In de 1.40m rubriek eindigde ze zaterdag op de derde plaats met Zabrina in een tijd van 54,21 seconden.

Het paard van de de Zweedse Rigmor Arvidsson Maggi deed zijn naam eer aan. Met Meddalist eindigde de Zweedse op de eerste plaats, in 49,58 seconden voltooide de combinatie het parcours. De tweede plaats was voor haar landgenoot Petronella Andersson met Kashmira met een tijd van 52,59 seconden.

Suzanne Tepper plaatste zich net niet. Met VDL Sheraton eindigde zij op de zevende plaats met vier strafpunten in 52,33 seconden.

In de medium tour eindigde Jur Vrieling met Wadro’s Nerina op de zevende plaats met een springfout en een tijd van 44,79 seconden. In deze 1.40m rubriek nam Yves Houtackers met Wodan de zeventiende plaats in. De combinatie zette een tijd van 56,26 seconden neer. De Brit George Whitaker voerde hier het klassement aan en eindigde met Carnaval Path op de eerste plaats met een tijd van 49,38 seconden.
Klik hier voor alle uitslagen.

Bron: Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.