Ga naar hoofdinhoud

Vestfold: Jur Vrieling in winning mood

Jur Vrieling eindigde zondag met VDL Bubalu op de tweede plaats in de Grote Prijs tijdens de CSI2* in het Noorse Vestfold. De combinatie reed een foutloze barrage en zette een tijd neer van 39,72 seconden. Alleen de Noorse Nina Braaten bleef de Nederlander voor in het 1.45m parcours.

De Noorse Nina Braaten bleef de concurrentie voor. Zij zette met Blue Loyd 12 in de barrage een tijd neer van 38,80 seconden. De derde plaats was voor landgenote Stine Bergersen Løkken met Laroso 2, deze combinatie zette een tijd van 40,19 seconden neer.

Eerder op de dag boekte Jur Vrieling al succes met VDL Vyruso in de kleine tour. De combinatie reed naar de eerste plaats in de 1.30m rubriek en zette een tijd neer van 33,43 seconden.
“Ik ben zeer tevreden over de resultaten, de paarden sprongen heel goed. De paarden stonden er goed voor en ik was zelf ook wel in de winning mood. Het is mooi als je de laatste dag er nog een tandje bij kan zetten”, aldus Jur Vrieling. De CSI2* wedstrijd in het Noorse Vestfold duurt tot en met zondag 27 februari. “Komende week blijven de paarden hier staan en zal Suzanne Tepper ook mijn paarden rijden. Ik zal zelf aankomend weekend weer naar Noorwegen afreizen om deel te nemen.”

Yves Houtackers maakte een springfout met Parcona in de grote tour, hij eindigde op de zevende plaats in een tijd van 40,68 seconden. De negende plaats was voor Joy Lammers met T Sellie, ook zij maakte een fout en voltooide de barrage in 42,24 seconden.

Klik hier voor alle uitslagen.

Bron: Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.