Ga naar hoofdinhoud

Vincent Geerink tweede in Bonheiden

In de eerste 1.30m proef op het CSI in het Belgische Bonheiden pakte Vincent Geerink de tweede plek achter de Belgische ruiter Steve Auwers. Bart de Bruijn was met een vijfde plaats de beste Nederlander in het 1.40m.


Tien combinaties bleven in de Twee Fasen-wedstrijd over 1.30m dubbel nul. Steve Auwers was met de KWPN-er Valentijn van Namelus R met 29.65 seconde de snelste in de tweede fase. Vincent Geerink volgde met Torino (v. Indoctro) in 30.46. Op de derde plaats kwam nog een Belg namelijk Nicolas Dehertoghe op Here I Am van het Grootveldhof (v. Flamenco).

De hoofdproef van gisteren werd een prooi voor de Amerikaan Andrew Ramsay met de 12-jarige KWPN-er Winn Winn (v. Chin Chin). In de 1.40m hoge tabel A proef werd de voor Oekraïne rijdende Italiaan Cassio Rivetti tweede op Lagerfeld (v. Lauterbach) voor Noemie Goergen uit Luxemburg. Zij had Colin 25 onder het zadel. Stephex Stables amazone Jonna Ekberg eindigde op de 4e plaats met Happiness van ’t Paradijs (v. Obourg). Bart De Bruijn maakte met Atiche, een zoon van Cabdula du Tillard de top 5 rond. Tom Martens volgde op een paar tiende op de zesde plaats met de Argentinus-merrie Henna de Goedereede. In het 1.35m werd Martens ook nog tiende met Arena UK Lando (v. Landor S)

Bron Horses/Equnews

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook