Ga naar hoofdinhoud

Vincent Geerink vierde achter de Belgen in Lier

Vincent Geerink hier met Glorieus.
De hoofdrubriek van gisteren op het CSI in Lier kreeg een volledig Belgisch podium. Vincent Geerink kon met Beaumont net niet het feestje van de Belgen verstoren. Sven van Dijck, Gilles Thomas en Catherine van Roosbroeck bezetten de eerste drie plaatsen.

Vijftien van de achttien barragekandidaten gingen van start in de rubriek over 1.45m. Vijf combinaties bleven opnieuw foutloos. Sven van Dijck was met Vici R (v. Darco) de snelste in 36.22 seconden, twee tiende voor op Gilles Thomas. Thomas had High Quality J (v. Quadrillo) onder het zadel en klokte 36.44. Catherine van Roosbroeck en de merrie Cerise des Brumes (v. Cicero Z) volgden in 36.88 seconden. Vincent Geerink en de Vermont-zoon Beaumont zetten 37.21 op het scorebord en bleef daarmee in het spoor van de top drie. Niels Bruynseels werd vijfde met de KWPN’er Chief (v. Unaniem) waarmee hij voor het eerst internationaal uitkwam.

Ook Ivo Biessen met een nieuw paard Dimpf HDH (v. Douglas) en Dominique Roelofsen op Gioia van het Neerenbosch (v. Nagano) kwamen in de barrage en met respectievelijk vier en acht strafpunten negende en twaalfde.

Klik hier voor de uitslag.

Bron Paardenkrant-Horses.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook