Ga naar hoofdinhoud

Vincent Vermeulen wint opnieuw Grand Prix Beijing

Twee weken geleden zegevierde Vincent Vermeulen met de Van Gogh-zoon Ceylon in de 3*-Grand Prix van Beijing en ook dit weekend kwam de in China werkende ruiter als overwinnaar uit de bus, nu van de 2*-Grand Prix. In de barrage was Vermeulen de Belgische Jolien Maenhaut met een volle seconde de baas.

Vincent Vermeulen had zich met drie andere, niet Chinese ruiters, in de barrage gereden. De Belgische Jolien Maenhaut moest het spits afbijten met Daniel Zhao’s elitehengst Pommeau du Heup (v. Helios de la Cour). Maenhaut bleef foutloos en zette 49,28 op de klokken.

Ciriesi en Ossa maken fouten

Daarna sprongen Federico Ciriesi met U-Prova (v. Lorentin I) en Mariano Ossa op Question V (v. Quebec) beiden balken naar beneden en werden derde en vierde.

Lest best

Als laatste kwam Vincent Vermeulen in de ring met de tienjarige Van Gogh-zoon Ceylon. Met sterk gereden barrage snoepte Vermeulen ruim een seconde van Maenhauts tijd af en finishte in 48,02 als snelste. Vermeulen reed het fokproduct van H.J.M. Boerdijk uit Dalfsen pas voor het tweede weekend internationaal in China. Ceylon werd in het verleden nog gereden door Steven Veldhuis.

Klik hier voor de uitslag.

Bron Paardenkrant-Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook