Ga naar hoofdinhoud

Vincent Voorn vierde in CSI2* Grote Prijs Oliva

Vincent Voorn. © DigiShots

Met Quinlan (v. Quidam's Rubin) bezette Vincent Voorn de vierde plek in de CSI2* Grote Prijs op de Mediterranean Equestrian Tour in het Spaanse Oliva. De Duitse ruiter Marc Bettinger pakte nipt de zege. 

Negentien combinaties plaatsten zich voor de barrage. Een spannende strijd barstte daarin los, waarin de combinaties weinig op elkaar toegaven. Tussen winnaar Bettinger met KWPN’er Barino (v. Larino) en de nummer drie, Nicolas Deseuzes met Quilane de Lezeaux (v. Grenat de Grex), zat uiteindelijk slechts 0.04 seconde.

Emanuele Massimiliano Bianci en Berlin-nakomeling Zycalin W nestelden zich tussen beide en pakte het tweede prijzengeld. Voorn stuurde zijn Quilan naar de vierde plek en hield daarmee Constant van Paesschen met Isidoor van de Helle (v. Canturo) achter zich.

Rogier Linssen reed zich met Dunoville V (v. Numero Uno) ook in de prijzen. De combinatie werd tiende.

Klik hier voor de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook