Ga naar hoofdinhoud

Vlog: Harrie Smolders zet zinnen op Wereldbeker

Harrie Smolders hier met Emerald N.O.P. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

"Hij sprong bijna té goed", zei Harrie Smolders na afloop van de tweede finalewedstrijd om de Wereldbeker over zijn topper Emerald, de hengst waar hij ook zelf geld in stak om hem te behouden. "Ik had in de eerste ronde op een oxer moeite om te blijven zitten. Nu lekker een dagje bijkomen en herstellen en dan zijn we klaar voor de laatste finalewedstrijd."

Bekijk de vlog met Harrie Smolders.

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook