Ga naar hoofdinhoud

Vos en Been in top zes GP Wilkow

Robert Vos hier met Interline H. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

De overwinning van de Grote Prijs van Wilkow was zojuist in het Poolse Jakubowice een prooi voor Maximilian Schmid met Chacon. De springruiter uit Duitsland was de enige, die twee keer foutloos rondkwam in het parcours over 1.60m met twee rondes. Robert Vos werd vijfde in deze GP voor Remco Been.

De tweede plaats was voor Bruce Goodin met Centina. De Nieuw-Zeelander kwam in totaal uit op vier strafpunten met de dochter van Cento en was met 48.82 seconden de snelste van de vierfouters.
John Gunvar Knutsen uit Noorwegen legde met Zip beslag op de derde plek op het podium. De KWPN-er kwam onder Knutsen aan de finish in 49.08 seconden.

Vos kreeg in totaal acht strafpunten met zijn twaalfjarige Introctro-zoon Interline H en moest, ondanks dat hij de snelste tijd noteerde in de tweede ronde, genoegen nemen met de vijfde plaats achter Paul Wiktor Colonia uit Duitsland.
Been kreeg eveneens acht strafpunten in totaal en eindigde met Holland vd Bisschop op de zesde plaats.
Aniek Poels eindigde in deze rubriek ook in de prijzen. Zij mocht niet terugkomen voor de tweede ronde en eindigde met Barry White op de tiende plaats.

Klik hier voor alle uitslagen.

Bron: Horses

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook