Ga naar hoofdinhoud

Vrieling derde in Grote Prijs Wiener Neustadt

Jur Vrieling en Carrera VDL

Met de KWPN-erkende hengst Carerra VDL (v. Cardento) is Jur Vrieling derde geworden in de Grote Prijs van Wiener Neustadt. De winst ging naar de Duitser Lawrence Greene, Hugo Simon mocht als tweede opstellen.

In het 24 deelnemers tellende veld bleven in de eerste manche tien combinaties foutloos. In de daaropvolgende barrage was Greene één van de twee ruiters die het 1.45 m-parcours foutloos voltooide. De vijftienjarige Asti Spumante-zoon Arrivederci noteerde met 40,25 seconden op de teller niet de snelste tijd, maar kwam wel als enige foutloos en binnen de tijd over de finish. Greene kon daarmee 6.250 euro op zijn bankrekening bijschrijven.

De Oostenrijker Simon bracht de twaalfjarige C T (v. Casall) aan start. Hij zag geen balken vallen, maar met een tijd van 44,52 seconden kreeg hij wel een strafpunt wegens het te laat over de finish komen.

Balk voor Vrieling

Vrieling zette alles op alles om deze dag zijn tweede parcours te winnen. Met 36,37 seconden zette hij de snelste tijd neer, maar een balk gooide roet in het eten en leverde Vrieling de derde plaats op.

In het zadel van de Chacco Blue-zoon Chacon eiste de Duitse ruiter Maximilian Schmid de vierde plaats op. Hij was met 36,96 seconden ruim 6,5 seconden sneller dan de Oostenrijker Dieter Köfler en Askaban (v. Armitage).

Klik hier voor de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook