Ga naar hoofdinhoud

Vrieling en Van der Pol domineren 1,45m Drammen

De strijd om zege in de Big Tour openingsrubriek van het CSI in Drammen werd uitgevochten door Jur Vrieling en Henk van der Pol. Met twee tiende voorsprong op Van der Pol ging de winst naar Vrieling met Zypern III (v. Casall). Achter Henk van de Pol en Willink (v. Twister) eindigde Niklas Arvidsson met Hasard (v. Heartbeat) op de derde plek. Jur Vrieling veroverde ook plaats vier op Acascia (v. Diamant de Semilly).

De combinaties in het 1,45m kregen een Twee Fasen-parcours voorgeschoteld. Bijna de helft van de ruiters ging dubbel nul en in de top werd er hard gereden voor de winst.

Twee tiende

Jur Vrieling werd met de tienjarige merrie Zypern de winnaar in 39,19 seconden en bleef twee tiende voor op Henk van der Pol. Van der Pol die zijn plek met de Twister-zoon Willink in het A-kader kwijtraakte in januari, toonde met de tweede plek dat hij het springen niet verleerd is.

Tweede troef

Met de negenjarige merrie Acasia had Vrieling nog een tweede ijzer in het vuur. De dochter van Diamant de Semilly stuurde hij in 40,37 seconden over de meet, net achter de Zweed Niklas Arvidsson met Hasard. Met Click And Cash 1155 (v. Cash And Carry) werd Arvidsson ook nog vijfde.

Klik hier voor de uitslag.

Bron Paardenkrant-Horses.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook