Ga naar hoofdinhoud

Vrieling en Smolders in de prijzen in 1,50m Bordeaux

Dallas VDL en Jur Vrieling in 2015. Foto: Melanie Brevink

In de zondagmorgen rubriek op het CSI5*-W in Bordeaux ging Mark McAuley als eerste van start en bleef tot het einde bovenaan staan met zijn resultaat. Op Valentino Tuiliere (v. Diamant de Semilly) sprong de Ier 65 punten bij elkaar in wat bleek de snelste tijd. Jur Vrieling kwam met Dallas VDL (v. Douglas) binnen in de vierde tijd. Ook Harrie Smolders haalde met Monaco (v. Cassini II) alle 65 punten binnen en werd zesde.

Het was misschien niet gek dat Mark McAuley als eerste als een raket van start ging met zijn negenjarige Valentino Tuiliere. Toen de rubriek klaar was stond hij al op het vliegveld om naar huis te gaan waar zijn vrouw Charlotte Mordasini ondertussen was net een hun eerste kindje had gekregen. Een dubbel geschenk voor de Ierse springruiter.

McAuley finishte in 44,93 seconden, bijna een seconde sneller dan de runner-up Simon Delestre met de eveneens negenjarige Filou Carlo Zimequest (v. Coronas). De derde plaats ging naar de Duitse allrounder Michael Jung die de tienjarige merrie fischerChelsea (v. Check In 2) onder het zadel had.

Jur Vrieling eindigde net achter Jung als vierde met de hengst Dallas VDL. En net als Vrieling scoorde Harrie Smolders met Monaco de volle 65 punten, goed voor de zesde plaats. De negenjarige zoon van Cassini II heeft nog maar weinig ervaring op 1,50m-niveau.

Klik hier voor de uitslag.

Bron World of Showjumping

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook