Ga naar hoofdinhoud

Vrieling grijpt naast winst in La Coruna

Jur Vrieling met Dallas VDL Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Jur Vrieling zette zojuist met Dallas VDL een nette foutloze ronde neer in de 1,45m-rubriek in La Coruna en moest alleen Julien Epaillard voor laten gaan. De Fransman was niet te kloppen met Instit de Jucaso (v. Cooper van de Heffinck) en was met 64,30 seconden op de klok met afstand het snelst van allemaal in deze rubriek op tijd.

Vrieling was op zijn beurt, met een tijd van 67,82 seconden met de goedgekeurde zoon van Douglas, bijna een halve seconde sneller dan de nummer drie, Laura Renwick.

Top vijf

Renwick zat in het zadel van de KWPN-merrie VDL Groep Alitta  (v. Karandasj) voor deze rubriek en de Britse amazone klokte een tijd van 68,18 seconden. De Spanjaard Eduardo Alvarez Aznar volgde met Fidux (v. Malito de Reve) op de vierde plaats met een foutloze rit in 68,47 seconden en de Zwitserse  Jane Richard Philips maakte met Dieudonne de Guldenboom (v. Nabab de Reve) de top 5 compleet.

Nederlanders

Eric van der Vleuten bleef met Wunschkind (v. Casall) foutloos, maar was te langzaam om in de prijzen te eindigen. Leopold van Asten en Maikel van der Vleuten bleven met VDL Groep Zidane (v. Heartbreaker) en  Idi Utopia (v. Quasimodo Z) eveneens foutloos, maar kregen beiden een strafpunt voor de tijd.

 

Klik hier voor alle uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook