Ga naar hoofdinhoud

Vrieling zet winst niet door

Jur Vrieling

In de Grote Prijs in het Zwitserse Verbier waren Jur Vrieling en Suzanne Tepper aan elkaar gewaagd. Vrieling reed met Labor’s Wonderboy (v. Indoctro) de eerste ronde van het parcours tot 1,50 meter in 67,60 seconden. Tepper had met Km Wish (v. Lux) 67,77 seconden nodig. Beiden schreven zeventien strafpunten op hun conto. Vrieling eindigde op plaats 45, Tepper op plaats 46. Winnaar van de Grote Prijs was de Fransman Michel Robert.

Robert reed in 43,22 seconden zijn Nenuphar’Jac (v. Cumano) naar de eerste plaats. Als tweede eindigde de Amerikaanse Katie Prudent met V (v. Landstreigher) in 43,78 seconden. Alain Jufer uit Zwitserland pakte met een miniem verschil de derde plaats. Met Casha vd Kornelishoeve (v. Toulon) passeerde het duo in 43,87 seconden de finish.

In de rubriek tot 1,40 meter zonder barrage eindigde Vrieling op de elfde plaats met VDL Wittinger (v. Indoctro). In 56,90 seconden passeerden ze de finish. De Belg Constant van Paesschen reed de snelste tijd, namelijk 51,13 seconden. Ook de nummer twee was een Belg. Jerôme Guery had 52,13 seconden nodig. Dit was slechts 0,11 seconden sneller dan de als derde eindigende Beat Rotlisberger uit Zwitserland.

Suzanne Tepper en Westminster VDL (v. Heartbreaker) pakten de zestiende positie in 61,56 seconden. Edwin Smits reed het parcours in 73,56 seconden, goed voor plaats 35.

In de categorie zes- en zevenjarige paarden wist Vrieling zijn winst van gisteren niet te herhalen. Met de zevenjarige merrie Noesar Calima (v. Baloubet) is hij niet geëindigd. Winnaar in deze categorie was de Zwitser Martin Fuchs met Reve de Nesque (v. Chef Rouge).

Klik hier voor alle resultaten.

Bron: Horses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook