Ga naar hoofdinhoud

Ward en HH Azur zegevieren in Grand Prix Wellington

McLain Ward met HH Azur Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

McLain Ward ging er gisteravond in Wellington voor het tweede jaar op rij met de zege vandoor in de met $380,000-gedoteerde Suncast GrandPrix. De Amerikaanse ruiter zat in het zadel van HH Azur en liet de Thunder van de Zuuthoeve-dochter foutloos finishen in 39.708 seconden. Eric Lamaze mocht zich als tweede opstellen en Sergio Alvarez Moya maakte de internationale top drie compleet.

Lamaze had Fine Lady 5 gezadeld voor deze Grote Prijs. Vorige maand won het duo de Grote Prijs van Florida, maar gisteren was de Canadese ruiter iets te langzaam met de Forsyth-dochter en kwam in 40,074 seconden aan de finish, goed voor de tweede plaats.

Alvarez Moya kwam met Arrayan in actie in deze rubriek. Twee weken geleden werd de Spaanse ruiter derde met de KWPN-ruin van Baloubet du Rouet in de WB-Grand Prix in Wellington en gisteren mocht het duo zich na hun foutloze ronde in 40,105 seconden opnieuw als derde opstellen voor de prijsuitreiking.

Top vijf

De vierde plaats was voor Cian O’Connor met Good Luck. De Ierse ruiter liet de hengst van Canturo in 40,213 seconden over de finish galopperen na zijn foutloze barrage. De top 5 werd compleet gemaakt door Daniel Deusser met Cornet D’Amour. De Duitse A-kader combinatie finishte foutloos in 41,056 seconden.

Klik hier voor alle uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook