Ga naar hoofdinhoud

Weer een GP zege in Wellington voor Todd Minikus

In de driesterren Grand Prix van gisteren in Wellington, Florida ging de winst wederom naar Todd Minikus. Hij was de beste in de 130.000 dollar gedoteerde prijs. Op de tweede plaats eindigde Laura Kraut met de door J.C.M. de Louw uit Culemborg gefokte PROK, sport(spr) KWPN-merrie Nouvelle (Solitair x Contango).


Minikus was met Babalou de snelste van de 7 combinaties in de barrage. Hij reed in een tijd van 41,15 seconden en bleef daarmee Laura Kraut nipt voor. Zij reed met Nouvelle in 41,87 seconden rond.

Kraut heeft Nouvelle als zevenjarige gekocht van Emile Hendrix. “Zij is nu één van mijn twee paarden waarmee ik me op Rio richt. Zij en Deauville”, aldus Kraut.

De derde plaats was voor Chloe Reid met Codarco. Vierde werd Scott Keach met Fedor en Conor Swail werd vijfde met Rubens la Silla.

Vorige week was Minikus ook al goed genoeg voor de winst, toen met Quality Girl.

Klik hier voor de uitslagen

Bron: Horses / KWPN

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook