Ga naar hoofdinhoud

Weer een PJ-er kampioen bij Hannoveraans vrijspringkampioenschap

De paarden van fokkerij Jacobs waren weer goed vertegenwoordigd op het Hannoveraans kampioenschap vrijspringen. En ook dit jaar werd een uit de JR stal kampioen, namelijk Coolberry PJ (v. Colman). Deze driejarige merrie ontving 27 punten voor haar optreden op het kampioenschap.

In totaal namen 83 paarden deel aan het in 1993 in het leven geroepen kampioenschap. Deelname is uitsluitend mogelijk voor drie- en vierjarige paarden met een volledig Hannoveraans papier.

Ook tweede categorie winst voor PJ

De winnaar van de tweede categorie werd Ladylike PJ (v. Numero Uno), deze merrie ontving 26,4 punten. Deze kwaliteit van deze merrie is ook geen toeval. De moeder, Sammy’s Sister, heeft al een goedgekeurde zoon voortgebracht en meerdere nakomelingen doen het goed in alledrie de disciplines in de sport.

De winnaar in de derde categorie van de driejarigen was de nog naamloze nakomeling van Colestus x Clinton. Hij won met een totaal van 26 punten.

Vierjarige

De beste vierjarige kwam op een totaalscore uit van 26,2 punten, dit was de merrie Valery (v. Viscount). De nummer twee waren de ex aequo geplaatste Celebration (v. Commissario) en Everton PJ (v. Embassy) en zaten qua score dichtbij Valery met 26,1 punten.

Bekijk hier de volledige uitslag.

Bron: St. Georg

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook