Ga naar hoofdinhoud

Wel in barrage, niet aan kop

De Grand Prix van het tweesterren concours in Valkenswaard is gewonnen door de Oekraïense Katharina Offel. In een tijd van 38,39 seconden reed ze haar merrie Cathleen 28 (v. Cordobes I) naar de eerste plaats. De beste Nederlandse combinatie was Ruben Romp met Navaro (v. Cumano BD). Romp bleef foutloos in de barrage. Zijn tijd van 43,56 seconden was goed voor de zesde plek.

De tweede plek ging naar de Franse Thierry Rozier die 39,28 seconden nodig had. De Duitse Alois Pollmann-Schweckhorst pakte in 41,37 seconden de derde positie. Aniek Poels kwam ook uit in de barrage. Met Baggio 11 (v. Heartbreaker) kreeg ze vier strafpunten. Met een eindtijd van 42,57 seconden was dit goed voor de dertiende plaats.

In de tweesterren Medium Tour reden drie Nederlanders foutloos in de barrage. Suzanne Tepper eindigde met Westminster VDL (v. Heartbreaker) op de zesde plaats, Aniek Poels en Popcorn (v. Picasso Z) op zeven en Lowie Joppen met Valeur du Premier (v. Hold Up Premier) op acht. Anne-Liza Makkinga kwam ook uit in de barrage, maar kreeg vier strafpunten. Met Zazou R (v. Tolan R) bemachtigde ze de twaalfde plek. Winnaar van de Medium Tour werd de Brit Mark Armstrong.

Klik hier voor alle uitslagen.

Bron: Horses

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook