Ga naar hoofdinhoud

Wereldbekerwedstrijd voor pony’s in Mechelen

In Mechelen wordt eind dit jaar voor het eerst een wereldbekerwedstrijd voor pony's verreden. In navolging van de grote ruiters krijgen de ponyruiters voor het eerst een wereldbekerparcours voorgeschoteld op 1.30m hoogte.

Jumping Mechelen staat van 26 t/m 30 december op de planning. Naast de wereldbekerwedstrijd voor pony’s wordt ook de Word Dressage Masters, een wereldbekerwedstrijd voor het springen, vierspannen en voltige verreden. Ook Jumping Mechelen Indoor Masters staat op het programma.

Bekijk hier meer informatie over Jumping Mechelen 2016.

Bron: Galop.be

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook