Ga naar hoofdinhoud

Wiljan Laarakkers opent CSI2* Roosendaal met eerste en vijfde plaats

Op de openingsdag van de Christmas Show op Den Goubergh in Roosendaal deed Wiljan Laarakkers goede zaken. Hij won met Codermie Z de 1,40m-rubriek en werd in deze groep ook nog eens vijfde met Nereno Z. De andere 1,40m-groep werd gewonnen door de Britse Annabel Shields op de KWPN'er Wet Wet Wet.

Wiljan Laarakkers pakte in de 1,40m-rubriek direct op fouten en tijd in 56,64 seconden de overwinning met de Coriano Z-merrie Codermie Z. Jonathan Dixon klokte de tweede tijd (57,50 seconden) met de NRPS-merrie Vintage Vee (v. Remington M). Malin Parmler betrad het derde treetje van het podium, de Zweedse had de achtjarige merrie Dagma (v. Tangelo van de Zuuthoeve) onder het zadel.

Ook vijfde tijd

Met Nerano Z (v. Nelson Z) zette Wiljan Laarakkers ook nog de vijfde tijd van 59,91 seconden op het scorebord. De stalruiter van de VDL Stud, Ernesto Canseco, bleef Laarakkers net voor op de Indoctro-merrie Celebrity VDL. In deze groep was er nog een tiende plaats voor Vincent Voorn met Quinlan (v. Quidam’s Rubin).

Annabel Shields

Annabel Shields schreef met de Mr.Blue-nakomeling Wet Wet Wet de andere 1,40m-groep op haar naam. Ze werd gevolgd door de Belg Dennis Caubergs met zijn twee paarden Freebird (v. Lupicor) en Gassina de Fribois (v. Cabrio van de Heffinck). Emiel Tacken werd n deze groep tiende met Coocanusa (v. Numero Uno).

Klik hier voor de uitslagen.

Bron Paardenkrant-Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook