Ga naar hoofdinhoud

Willem Greve nieuwe ruiter I’m Special de Muze

Springruiter Willem Greve krijgt de vijfjarige BWP-goedgekeurde I'm Special de Muze onder het zadel. Dit springpaard is de zoon van Emerald van ’t Ruytershof (v. Diamant de Semilly) en moeder Walnut de Muze (v. Nabab de Reve), die allebei internationaal worden uitgebracht door Harrie Smolders.

I’m Special de Muze was in 2011 reservekampioen bij het BWP. Hij is in eigendom van Team Nijhof en de Belgische fokker en hengstenhouder Joris De Brabander. I’m Special de Muze staat bij Team Nijhof ter dekking.

Bron: Horses / Team Nijhof

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook