Ga naar hoofdinhoud

Winn Winn onder Gianni Govoni naar overwinning

Gianni Govoni met Winn Winn Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

De Chin Chin-nakomeling Winn Winn en de Italiaan Gianni Govoni bleven in de Coca Cola Trophy in Barcelona hun concurrentie de baas. In deze 1,45m rubriek direct op tijd wist de combinatie de winnende tijd van 51,73 seconden te noteren.

Govoni nam ruim twee seconden voorsprong en finishte als de overduidelijke winnaar met Winn Winn. (v. Chin Chin). Met zijn winnende tijd verwees hij de Fransman Mathieu Billot en Radja des Fontaines (v. Hurlevent de Breka)  naar plek twee. Zij reden na 53,92 seconden over de finishlijn. Gregory Wathelet reed de bij het BWP-goedgekeurde hengst Eldorado van het Vijverhof (v. Thunder van de Zuuthoeve) naar het derde resultaat en noteerde een tijd van 54,97 seconden.

De achtjarige KWPN-merrie Daylinde (v. Zirocco Blue VDL) liep onder de uit Australië afkomstige James Paterson-Robinson naar de vierde positie in 55,01 seconden. De Belg Nicola Philippaerts stuurde de elfjarige hengst H&M Forever d’Arco ter Linden (v. Darco) in 55,61 seconden naar de vijfde plaats.

Bekijk hier de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook