Ga naar hoofdinhoud

Allen wint eerste grote proef in Doha

Bertram Allen pakte vandaag in Doha de zege in de vijfsterren rubriek over 1,50m. De Ierse ruiter had Molly Malone V gezadeld voor deze eerste grote proef en stuurde de Kannan-dochter het snelst foutloos rond. Roger Yves Bost werd tweede in de rubriek op tijd en Pius Schwizer volgde op de derde plek.

Bost kwam aan de start van deze rubriek met Quod’Coeur de la Loge en liet de goedgekeurde zoon van Ideal de la Loge in 58,04 seconden over de eindstreep galopperen. Met deze tijd was de Fransman geen bedreiging voor Allen en zijn schimmelmerrie, die in 57,70 seconden finishten, maar was hij slechts een fractie sneller dan Schwizer. De Zwitser had Balou Rubin R gezadeld voor dit parcours en liet de tienjarige zoon van Balou du Rouet in 58,06 seconden finishen.

Top vijf

Abdelkebir Quaddar was met Quickly de Kreisker  goed voor de vierde foutloze tijd. De Marokkaanse ruiter kwam in 58,16 seconden aan de finish met de goedgekeurde Diamant de Semilly-zoon en mocht zich als vierde opstellen voor de prijsuitreiking. Kevin Staut volgde met Elky van het Indihof (v. Toulon) op de vijfde plaats. Het Franse duo klokte na hun foutloze ronde af op 58,48 seconden.

Klik hier voor alle uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook