Ga naar hoofdinhoud

WK Lanaken: Finale 7-jarige springpaarden live te zien

Willem Greve met Grandorado TN (v. Eldorado van de Zeshoek) - Foto: Paardenkrant-Horses.nl

Het ene Wereldkampioenschap heeft een noodgedwongen rustdag, maar op het andere Wereldkampioenschap wordt er gewoon gesprongen. Geniet vanmiddag van de beste jonge springpaarden in Lanaken. Vanaf half vier de finale voor zevenjarigen, met daarin maar liefst negen KWPN’ers. Willem Greve start twee paarden, verder komen voor Nederland Suus Kuyten, Annelies Boer en Vincent Voorn aan de start.

Er zijn veertig paarden in de finale voor zevenjarige springpaarden. Het KWPN is veruit het best vertegenwoordigd, er zijn vier Zangersheide paarden, vijf Belgisch Warmbloeds en het Irish Sport Horse is vier keer vertegenwoordigd. Diamant de Semilly (v. Le Tot de Semilly) tekent voor het vaderschap van vier deelnemende paarden, zijn zoon Diarado heeft drie kinderen in de strijd.

De finale is live te volgen via het Youtube kanaal van de FEI.

Live uitslagen

Startlijst

Bron: Paardenkrant – Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook