Ga naar hoofdinhoud

Wout-Jan van der Schans naar tweede plek in openingsrubriek

Wout-Jan van der Schans hier met Zorro. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

In de internationale openingrubriek op Indoor Brabant heeft Wout-Jan van der Schans vanmiddag een mooie tweede plaats behaald in de 1,40 m-rubriek direct op tijd. Van der Schans reed zijn elfjarige ruin  Zorro (v. Numero Uno) in 56,71 seconden foutloos rond. Overtuigend de beste was de Belg Pieter Devos die zijn dertienjarige BWP-ruin Couscous van Orti (v. Nabab de Reve) in de snelle tijd van 54,39 seconden foutloos over de finish reed.

De voor Oekraïne rijdende Katharina Offel en de elfjarige Zangersheide-merrie B Once Z (v. Baloubet du Rouet) eindigden met 57,46 seconden op de derde plaats. Ivo Biessen en de elfjarige KWPN-hengst Zojasper (v. Concorde) werden vierde. Gert-Jan Bruggink en de achttienjarige Oldenburger-ruin Cash Junior (v. Cash) eindigden op plaats vijf.

De Nederlandse ruiters Harrie Smolders met Aiyetoro (v. Concorde), Piet Raijmakers jr. met Cosun (v. Up to Date) en Maikel van der Vleuten met VDL Groep Quatro (v. Quaprice) bleven ook foutloos en eindigden in de top tien.

Indoor Brabant is live te volgen op Clipmyhorse, klik hier voor de livestream.

Klik hier voor uitslagen.

Bron: Horses.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook