Ga naar hoofdinhoud

Wout Jan van der Schans vijfde in openingsrubriek Madrid

Wout-Jan van der Schans. Foto: De Paardenkrant
Het vijfsterren concours in Madrid is gisteren begonnen met voor de combinaties in de grote tour een 1.45m proef direct op tijd. De Duitser Hans-Dieter Dreher won overtuigend voor Emanuele Gaudiano uit Italië en de Amerikaanse Ashlee Bond. Wout-Jan van der Schans werd vijfde met Aquila SFN.


Hans-Dieter Dreher reed de Contender-hengst Colore in 52.97 seconde naar de winst, alleen Robert Whitaker reed sneller met USA Today (v. Heartbreaker) maar een springfout wierp hem ver terug in het klassement. De Padinus-zoon Admara 2 kwam onder Emanuele Gaudiano tot een tijd van 54.20 wat de tweede plaats opleverde. Ashlee Bond reed Chela LS (v. Chapultepec la Silla) naar de derde plek in 55.04 seconde.

Wout-Jan van der Schans liet een mooie rit zien met de negenjarige zoon van Ovidius Aquila SFN, hij kwam 58.48 seconde over de finish, goed voor de vijfde plaats.

In de openingsrubriek van het tweesterren CSI won de Italiaan Eugenio Grimaldi met de KWPN-er Womone van Pythagoras. Hij was anderhalve seconde sneller in het 1.40m dan de Belg Ignace Philips met Alibi Des Bergeries.

Klik hier voor de uitslagen.

Bron Horses

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.