Ga naar hoofdinhoud

Zanotelli pakt zege in finale Medium Tour, Thijssen tweede

Leon Thijssen hier met Heartthago. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Marlon Modolo Zanotelli was gisteravond met Casper niet te  kloppen in de tweesterren finale van de Medium Tour. Van de veertien combinaties, die zich plaatsten voor de barrage van deze rubriek over 1.40m was de Braziliaan het snelst aan de finish met de negenjarige zoon van Lazio. Leon Thijssen werd tweede in deze GMB-prijs.

Thijssen zadelde de elfjarige Ambler Gambler, waarmee hij vorige week in Groningen de 1.35m finale won, maar was met 28.35 seconden niet snel genoeg om de tijd van 27.69 seconden van Zanotelli te kloppen.
Gerrit Nieberg mocht zich als derde opstellen bij de prijsuitreiking. In het zadel van de elfjarige KWPN-merrie Olivia La Sweet kwam de Duitse ruiter in 28.47 seconden over de eindstreep.

Chantal Regter zette met de tienjarige Bucefalus de vierde foutloze tijd neer en de Duitse Kaya Lüthi maakte met de tienjarige Can Win de top 5 compleet.

Voorn oppermachtig in 1.35 rubriek
Eerder op de dag werd gisteren in Drachten een tweesterren 1.35 rubriek verreden waarin Vincent Voorn zowel de overwinning als de derde plek opeiste. Voorn pakte met Concorde-nakomeling S L I Byron de winst met een snelle rit in een tijd van 56.88 seconden. Roy Weel stuurde Wassini  snel rond, maar was met de tijd van 57.82 seconden net niet snel genoeg voor de overwinning. Voorn reed de AES-gekeurde Dante (v. Padinus) naar de derde plek.

De Deense Jennifer Pedersen werd met Kannan-nakomelinge Silkanna vierde, gevolgd door de Tsjechische Emma Augier De Moussac met Copia (v. Cobra).

Klik hier voor de uitslagen van de 135 rubriek.
Klik hier voor alle uitslagein het 1.40m.

Bron: Horses

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook