Ga naar hoofdinhoud

Zesjarige Toruk kampioen in Mexico

Toruk (Metall x Democraat), bij het KWPN bekend onder de naam Zlatan Buitenzorg, won afgelopen weekend een belangrijke titel. De schimmel won het kampioenschap voor zesjarige springpaarden in Mexico onder zijn eigenaar en ruiter David Vainer.

Toruk liep in Nederland in de sport onder de naam Zlatan en presteerde vorig jaar onder andere succesvol in de GMB-competitie voor vijfjarige springpaarden met Kevin Gielen. Hij werd via Hank Melse verkocht naar Mexico. Toruk werd door Jan Nas uit Bemmel gefokt uit de stermerrie Tootsie (Democraat x Zevenster).

Lees woensdag meer in De Paardenkrant.

Bron: Horses.nl/De Paardenkrant. 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook