Ga naar hoofdinhoud

Zoe Conter begint tweede week Knokke Hippique met winst

Zoe Conter is de tweede week op Knokke Hippique begonnen met een zege in de hoofdproef van de dag. Met Soory de l'Hallali (v. For Pleasure) noteerde de Belgische amazone een foutloze rit in 61,90 seconden en was daarmee de concurrentie bijna een halve seconde te snel af. Conter was de enige Belg in de top 5 van deze 1,45m-rubriek.

Matheus Corrêa was met HSL Arisma goed voor de tweede foutloze tijd in deze rubriek. De Braziliaanse ruiter liet de tienjarige Orame-dochter in 62,31 seconden over de streep galopperen en werd op de hielen gezeten door Julien Epaillard. De Fransman had Usual Suspect d’Auge (v. Jarnac) gezadeld voor deze rubriek en liet de negenjarige hengst in 62,40 seconden finishen.

Top vijf

Thierry Rozier mocht zich na zijn foutloze ronde met Venezia d’Ecaussinnes (v. Kashmir van Schuttersfhof) in 62,98 seconden achter zijn landgenoot opstellen en werd vierde. De top 5 werd verder compleet gemaakt door Peter Moloney met D’Atlantique Royale. Het Ierse duo klokte 63,66 seconden.

 

Klik hier voor alle uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook