Ga naar hoofdinhoud

Zoï Snels begint goed in Neustadt-Dosse

El Clarimo, hier onder Zoï Snels.
Met een zesde plaats op Starpower TN in het 1,40m en een vijfde plaats op Elton John TN in de jonge paarden-rubriek is Zoï Snels het internationale concours in Neustadt-Dosse goed begonnen. De stalruiter van Team Nijhof reed de beide KWPN-hengsten foutloos naar de top van de klassementen in de volle rubrieken.

Zowel de 1,40m-rubriek als de proef voor de jonge springpaarden werden in twee groepen verdeeld door de grote deelname. Beide rubrieken gingen direct op fouten en tijd.

Starpower TN

In het 1,40m klokte Zoï Snels 54,44 seconden met de Stakkato-zoon Starpower TN. Hij bleef een kleine zes seconden achter de winnaar Aggelos Touloupis uit Griekenland met Coco Chanell 15 (v. Cellestial). Felix Hassmann op Baron WZ (v. Balou du Rouet) werd tweede voor zijn landgenote Amke Stroman met Goldorac (v. Grejs).

Tweede afdeling

De tweede afdeling kwam op naam van Dirk Klaproth met de Graf Top-zoon Graf Moritz. Piet Raijmakers jr. kreeg met zijn beide paarden Amberlina (v. Tangelo van de Zuuthoeve) en Sawyer L Enchante (v. Gold de Becourt) een tijdfout.

Elton John TN

In de proef voor zeven- en achtjarige springpaarden stuurde Zoï Snels de KWPN-hengst Elton John TN (v. Clearway) naar de vijfde tijd. Zijn afdeling werd gewonnen door de Duitser Christoph Kauert Met de Stakkato-merrie Stakketa ESC. In de eerste groep ging Felix Hassmann met de winst naar huis op de Hannoveraanse merrie Cantara 77 (v. Canstakko).

Klik hier voor de uitslagen.

Bron Paardenkrant-Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook