Ga naar hoofdinhoud

Zuidbroek: Tweemaal prijs voor Chantal Regter

Chantal Regter schreef zaterdag tijdens Indoor Veendam twee kopplaatsen op naam. Ze nam met Eurocommerce Vigo in de Grote Prijs de eerste plaats in en met Casper de Muze eindigde ze in de 1.35m rubriek aan kop.

Chantal Regter kwam in de Grote Prijs Rabobank met Eurocommerce Vigo aan start en de combinatie voltooide de barrage in een tijd van 35,08. “Het voelde erg goed om hier te winnen, al kon ik het gisteren nog niet helemaal beseffen. De concurrentie is sterk, maar ik dacht: ik moet gewoon mijn rondje rijden”, vertelt Chantal Regter. De 22 jarige amazone uit Tubbergen is sinds drie maanden verbonden aan Stal Eurocommerce. “Ik reed al paarden op internationaal niveau van Eurocommerce en ik wil graag in de Nederlandse top meedraaien.”

In de 1.40m rubriek eindigde Gerco Schröder met Eurocommerce London op de tweede plaats met een tijd van 36,41. De derde plaats was voor de Finse Nina Fagerstrom met Viva, zij hadden 37,07 seconden nodig om de barrage te voltooien. Dit waren tevens de enige drie ruiters die de barrage foutloos uitreden.

Ook in de 1.35m rubriek viel Chantal Regter in de prijzen. Zij verscheen in deze rubriek met Casper de Muze aan de start en de combinatie reed als enige een foutloze barrage in een tijd van 36,73 seconden. Op de tweede plaats eindigde Robert Puck met Real Eagle en de derde plaats werd ingenomen door Suzanne Tepper met VDL Sheraton.

In de 1.30m rubriek pakte Albert Zoer met Woklahoma de leiding, op de tweede plaats eindigde Jur Vrieling met Wittinger VDL en de derde plaats was voor de Brit Matt Sampson met Cover Page.

In de kleine finale was het de Italiaan Lorenzo de Luca die met Sering de leiding pakte. In deze 1.30m rubriek viel de Brit Matt Sampson wederom in de prijzen, hij behaalde met Pits Daugther de tweede prijs. De Belg Stefan Corten eindigde met Carrera op de derde plaats.

Klik hier voor alle uitslagen.

Bron: Horses.nl

© Horses.nl, overname niet toegestaan. Op dit artikel rust copyright.

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook