Ga naar hoofdinhoud

Zweedse overwinning in Van den Boogaard Snelvervoer Prix

Kevin Gielen
Kevin Gielen

De tweede dag van het CSI Eindhoven begon vanmorgen met de Van den Boogaard Snelvervoer Prix. Het 1.35m parcours kreeg een Zweedse winnares Isabell Bengtsson met Fernando (v. Triomphe De Muze). Kevin Gielen pakte de tweede plek voor Abdullah Alsharbatly die zijn volgende succes kreeg met een voormalig Eurocommerce paard Sacramento (v. Leendert). Willem Greve werd de beste Nederlander op de zesde plek.

Het 1.35m Twee Fasen parcours telde 21 dubbel nullers van de zestig gestarte combinaties. Isabell Bengtsson reed de negenjarige Fernando in 24.05 seconde naar de overwinning. De in Nederland werzame Belg Kevin Gielen pakte op bijna een seconde de tweede plek met Kick Off, een tienjarige zoon van Guido, in 24.80 seconde. Abdullah Alsharbatly liet wederom zien dat hij goed met zijn voormalige Eurocommerce paarden overweg kan. Nu reed hij de zoon van Leendert, Sacramento, die eerder succesvol was onder Wout Jan van der Schans, naar de derde plek. De Ieren Conor Drain en Harry Marshall werden vierde en vijfde. Beiden reden KWPN-ers, namelijk Adventure (v. Indorado en eerder gereden door Robert Vos) en Bordeaux (v. Heartbreaker).

Willem Greve werd met Beaumont (v. Vermont) de beste Nederlander op zes, op een honderdste van een seconde gevold door Mathijs van Asten met Aysatti (v. No Limit).

Klik hier voor de uitslag.

Bron Horses

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook