Ga naar hoofdinhoud

Zwolle: Hogenkamp wint ponyrubriek

Sherin Hogenkamp won zojuist het springen lichte tour voor pony's tijdens Zwolle International. De ponyamazone zette met Scharonie een foutloze rit neer en finisthe met de palominomerrie in een tijd van 32,51 seconden. Hiermee was ze haar concurrentie te snel af.

De tweede plek in deze internationale rubriek ging ook naar Nederland: Kim Hoogenraat. Mat Babalou finishte zij in 32,96 seconden. Om het Nederlandse podium compleet te maken, sloot Jonneke Scholten met Kind of Sparkle aan op plaats drie.

Klik hier voor meer uitslagen.

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook