Ga naar hoofdinhoud

Zwolle: Laseur overwint lastige driesprong

Megan Laseur EnsillaDe driesprong in de Grote Prijs voor pony’s zorgde dinsdag voor problemen tijdens Zwolle International. Het zorgde voor stakende pony’s en rammelende balken. Alleen Leontine Bruin met Scapa SB (v. Mistral) en Megan Laseur met Ensilla (v. Luron) drongen door tot de tweede ronde. Megan Laseur was de snelste in de barrage.

“De Grote Prijs was echt heel moeilijk”, beaamt ook winnares Megan Laseur. “Ik heb wel geluk gehad op de een na laatste sprong van de barrage. Maar een beetje geluk moet je ook hebben, zegt mijn vader altijd”, vertelt de amazone lachend. Laseur was in haar foutloze barrage ruim drie seconden sneller en mocht de enveloppe met 625 euro in ontvangst nemen. De Bruin werd tweede. Kim Hoogenraat legde beslag op de derde plaats. Zij liet één tijdfout noteren met Allstar (v. Apslau).

In de lichte tour ging de overwinning naar ponyamazone Lisanne Roesink. Zij was met Kingston van de Westeres (v. Lauriston) bijna een seconde sneller dan Kelly Jochems en Dark Spirit van Kruishoeve (v. Up Chiqui).

Klik hier voor alle uitslagen.
Lees hier alles over Zwolle International.

Lees vrijdag meer in De Paardenkrant.

Bron: Horses.nl

Overname zonder toestemming niet toegestaan.

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook