Ga naar hoofdinhoud

Zwolle: Schuttert tweemaal in de prijzen

Frank Schuttert WinchesterSpringruiter Frank Schuttert viel maandag wederom in de prijzen tijdens Zwolle International. In de zware tour zegevierde de ruiter met Winchester (v. Numero Uno). Bij de junioren werd hij derde met Colorado (v. Indorado).

In de zware tour plaatsten vijf combinaties zich voor de barrage. Twee combinaties hielden in deze eindronde opnieuw de lei schoon. Schuttert, zondag ook al tweede in een 1,40m-rubriek, was ruimschoots de snelste met zijn zevenjarige Winchester en liet Teun Voets achter zich. Bart Bles eindigde met twee springfouten op de derde plaats. De lichte tour kwam op naam van Carry Huis in ’t Veld met Whipped Cream (v. Cantos).

In de zware tour-rubriek voor junioren bleven de vijf barrageruiters allen foutloos, waardoor de beslissing op basis van tijd viel. Dennis van den Brink reed een pijlsnelle rit met Waralda (v. No Limit) en pakte de overwinning, gevolgd door Wim van de Oetelaar en Frank Schuttert. In de lichte tour ging de overwinning naar Merle Tasche met Wouter (v. Corland).

Bij de pony’s zegevierde Ken Willemsen in de zware tour met Troublemaker (v. El Nino) en won Leontine de Bruin met Knock Out (v. Krimh) de lichte tour. Kevin Gielen zegevierde in de rubriek voor jonge paarden met de zesjarige Zidane (v. Celano).

Klik hier voor alle uitslagen.
Lees hier alles over Zwolle International.

Bron: Horses.nl

Overname zonder toestemming niet toegestaan.

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook