Ga naar hoofdinhoud

Staut excelleert op Longines Masters Parijs

Kevin Staut excelleerde gisteravond op de Longines Masters in Parijs. In de Longines Speed Challenge mocht de Fransoos de hoofdprijs van 33.000 euro in ontvangst nemen. Het werd een compleet Frans podium in de 1,50m jacht rubriek. Een fout telde als twee seconden en daardoor namen veel ruiters alle risico om met de eer te mogen strijken.

Staut hield met Ayade de Septon et HDC (v.Wandor van de Mispelaere) de nul op het scorebord in een tijd van 62,29 seconden en dat was genoeg om de overwinning op te eisen. Gregory Wathelet gooide met Eldorado van het Vijverhof (v.Thunder vd Zuuthoeve) alle remmen los en reed 59,93 seconden, maar de drie fouten onderweg gooiden roet in het eten voor de Belg.

Top drie

Julien Epaillard deed met Safari D Auge (v.Diamant de Semilly) een goede poging zijn landgenoot van de eerste plaats af te houden, maar door een fout onderweg, kreeg de Fransman twee seconden bij zijn tijd 60,52 op en eindigde net achter Staut. Op een derde plaats eindigde Simon Delestre met Chadino (v.Chacco Blue) in een tijd van 64,81.

Bekijk hier de uitslag.

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook