Ga naar hoofdinhoud

Team Eye Candy wint Major League Show Jumping finale en serie

Amy Millar en Christiano Foto: Phelps/Tori Bilas

In Thermal was gisteravond de finale van de Major League Show Jumping, een vergelijkbare serie wedstrijden als de Global Champions League. Team Eye Candy met Amy Millar, Jacqueline Steffens en Conor Swail werd gekroond tot kampioen in het eerste jaar van de tour. Na drie spannende rondes in de finale van het 10-evenementen circuit, bleek Team Eye Candy onverslaanbaar met solide foutloze rondes en bliksemsnelle barrages.

Na negen etappes stond Team Eye Candy al aan kop van het klassement. Op de finale dag in Thermal wist het team de koppositie te behouden. Amy Millar en Jacqueline Steffens leverden twee nul rondes af met hun paarden Christiano (v. Canoso) en de KWPN’er Freaky (v. Darco). Conor Swail kreeg in de eerste ronde een tijdfout met Theo 160 (v. Christian). Daarmee won het team de laatste wedstrijd.

Het team Crusaders werd gisteravond tweede. Nicky Galligan bleef dubbel nul met Javas Miss Jordan (v. Luidam) en Juan Carlos Garcia kreeg met de KWPN’er Habab W (v. Nabab de Reve) in de tweede omloop een balk. Team AIM United, met Ashlee Bond en Contefina LVF (v. Contefino 2), Eugenio Garza Perez met Victer Finn DH Z (v. Va-Vite) en Karl Cook met Coachella 4 (v. Christian), werden derde.

Bron Persbericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook